Ми всі змінилися.

Ми забули про вихідні та відпустки. Ми змінили ставлення до комфорту. У всіх нас з’явилася одна ціль – незалежна та мирна Україна. Ми дзвонили, зустрічалися, переконували та зібрали понад $50 млн допомоги. Ми всі стали сильнішими завдяки одне одному. KSE FOUNDATION став сильнішим завдяки вам!

Як це було? У відповідь на російське вторгнення ми запустили проєкт «Help Ukraine». Завдяки волонтерам за 5 днів зібрали $2 млн.

Сьогодні 365 день війни. Наш результат – понад $45 млн. 2/3 цих коштів ми віддали на оборону, кібербезпеку та інноваційні технології, які посилили стійкість України. Ми пишаємося, що допомогли військовим отримати понад 12 тис. шоломів, близько 22,5 тис. бронежилетів, 38 тис. аптечок і майже 41,5 тис. турнікетів на суму понад $12 млн, 1400 дронів вартістю майже $6 млн відправилися на передову, щоб забезпечити захист України.

Окреме місце у нашому серці посідають проєкти з відновлення медичної та освітньої інфраструктури. На них пішла решта коштів. KSE Foundation допомагає медикам та вчителям, які працюють в умовах війни. Відбудовуємо амбулаторію у м. Макарів та облаштовуємо укриття у понад 100 школах України, аби кожен почувався у безпеці.
А ще, завдяки міжнародним благодійникам, ми відкрили грантову програму «Talents for Ukraine» з бюджетом $1 млн для талановитих українців.

Наші проєкти залежать від вашої підтримки. Ці досягнення були б неможливими без внесків понад 9 тис. благодійників.
Вдячні кожній людині та компанії, які наближають перемогу через підтримку KSE Foundation!

Цей рік міг бути іншим. Але він став шляхом до перемоги завдяки мільйонам українців на передовій і в тилу. І завдяки вам – кожному, хто підтримує KSE Foundation і допомагає нам захищати тих, хто цього потребує.

Разом переможемо!

KSE Foundation щодня працює для підтримки людей і розвитку інноваційної України через освіту завдяки благодійникам і партнерам.
Пожертвувати