З радістю оголошуємо про наших нових переможниць програми Talents for Ukraine, що здобули гранти від KSE Foundation для втілення своїх ідей та власний розвиток.

⭐️Ольга Стрільбицька — старша наукова співробітниця кафедри біохімії та біотехнології ПНУ ім. Василя Стефаника. Вона досліджує проблему продовження тривалості життя, здорового старіння та розвиває міжнародне співробітництво в цій галузі. Науковий доробок Ольги включає публікацію монографії та 6 розділів, а також 39 наукових статей. Наша переможниця має індекс Гірша 15 у Scopus та нагороджена преміями Верховної Ради України та Національної академії наук. Окрім наукової роботи, Ольга досліджує посттравматичний стресовий розлад (ПТСР) в Україні та активно підтримує жіноче лідерство в STEM-науках.

«Єдиний спосіб отримати те, що ви хочете, — це діяти» — підкреслює Ольга.

⭐️Настя Попандопулос — виконавча директорка Victory Center, що спеціалізується на психо-емоційному відновленні ветеранів та дітей, постраждалих від війни, через іповенцію та іпотерапію. Завдяки її зусиллям, Victory Center підтримує понад 150 ветеранів та їхні родини й реалізує інноваційні програми реабілітації. Також, Настя є співзасновницею ГО PR Army та членкинею борду громадської спілки UEATARA. Вона також співпрацює з міжнародними партнерами, такими як Carousel Ranch та DreamPower Horsemanship, і є фіналісткою міжнародної програми IVLP Impact Awards, що сприяє розвитку її професійних навичок.

«Мої найкращі інвестиції включають вкладення в моє ментальне здоров’я, що дало мені сили та стабільність для досягнення моїх цілей» — підкреслює Настя.

⭐️Наталія Стасюк — науковиця, докторка біологічних наук. Вона розробила біосенсори для вимірювання різних аналітів, таких як лактат, глюкоза та важкі метали. У 2024 році захистила докторську дисертацію з мікробіології, досліджуючи іммобілізацію ферментів та клітин на поверхнях різних перетворювачів. Наталія активно займається популяризацією наукових досліджень та публікуює роботи у міжнародних виданнях. Наразі, вона працює над проєктом створення біосенсорів для виявлення та нейтралізації вибухових речовин, що є актуальними у зв’язку із забрудненням територій України внаслідок війни.

«Не бійтеся ризикувати, адже саме через ризик ви відкриваєте нові горизонти» -зазначає Наталія.

Більше про переможців Talents For Ukraine

KSE Foundation щодня працює для підтримки людей і розвитку інноваційної України через освіту завдяки благодійникам і партнерам.
Пожертвувати