Нова ініціатива від Міністерства економіки, CPVA і KSE Foundation пропонує учасникам приєднатись до команди з розвитку економіки – у межах “Create Ukraine” оберуть молодих українців, які зараз за кордоном. Обрані кандидати отримають унікальну можливість працювати безпосередньо з міністеркою економіки України та її заступниками за оплачуваним контрактом. Програма передбачає інтенсивний розвиток учасників через серію воркшопів, освітніх заходів та сертифікаційну програму від Київської школи економіки.

“Create Ukraine” співфінансується ЄС та Урядом Литви і є частиною програми EU4Youth для підтримки молоді. Керується Central Project Management Agency (CPVA).

Мета ініціативи: повернути на Батьківщину молодих професіоналів, які наразі працюють за кордоном або завершують навчання на магістратурі іноземного університету. Програма створює для них унікальну платформу для впровадження їхнього міжнародного досвіду та інноваційних ідей у ключові урядові проєкти. Учасники отримають можливість безпосередньо впливати на економічні процеси в країні, пропонуючи та реалізуючи власні стратегії для зміцнення економічної стійкості та подолання поточних викликів.

Учасники програми зіткнуться з унікальними викликами управління економічними процесами в умовах воєнного стану, отримають досвід подолання кризових ситуацій та прийняття стратегічних рішень у складних умовах.

Натомість фахівці отримають:
• оплачуваний контракт на 10 місяців;
• безпосередню співпрацю з Першою віцепрем’єр-міністеркою – Міністеркою економіки України Юлією Свириденко та її командою;
• доступ до унікальної мережі професійних контактів та можливість отримати менторську підтримку від провідних урядовців України, що сприятиме особистому та кар’єрному зростанню;
• сприятливі умови для професійного розвитку у сфері державного управління;
• можливість впливати на курс країни в умовах війни та реалізувати свій потенціал;
• семінари та воркшопи від передових експертів;
• сертифікаційна програма з GR від Київської школи економіки.

Заявки на участь розглядають до 19 серпня. Подати заявку запрошують українців 22–35 років, які від одного року перебувають за кордоном і готові повернутись до України.

Обов’язковий досвід у сферах економіки, міжнародних відносин чи державного управління – або ступінь магістра, здобутий в іноземному університеті.

Програма започаткована ЄС, Міністерством закордонних справ Литви та Міністерством економіки України та співфінансована EU4Youth Programme, керується Central Project Management Agency. “Create Ukraine” реалізує KSE Foundation.

KSE Foundation щодня працює для підтримки людей і розвитку інноваційної України через освіту завдяки благодійникам і партнерам.
Пожертвувати