Представляємо нових переможців програми Talents for Ukraine! Ці українці вражають своїми ідеями та досягненнями, і ми з радістю ділимося їхніми історіями з вами.

⭐️Анастасія Апетик — юристка та експертка з кібербезпеки. Вона є співзасновницею ГО «MINZMIN», стартапу Safebot та платформи Кібер Брама. Анастасія консультує компанії та організації з питань кібербезпеки, проводить кібер-аудити, розробляє політики та навчальні програми, включаючи розділ про онлайн-безпеку на порталі Dia.Education. Вона увійшла до списку «Топ 30 до 30» за версією Kyiv Post та отримала престижні нагороди на міжнародному рівні. Зараз Анастасія зосереджена на створенні безпечного цифрового середовища в Україні через освіту, інновації та політику.

«Життя мене навчило приймати швидкі рішення і йти далі, поєднуючи дисципліну із свободою», — коментує Анастасія.

⭐️Давид Кузьмич — вчитель технологій та заступник директора Бориславського ліцею. Він є переможцем багатьох конкурсів і нагороджений Подякою МОН України. Молодий науковець, аспірант Дрогобицького державного педагогічного університету. Давид очолює STEM-команду в ліцеї та реалізує різноманітні проєкти, такі як «Конструктор мільйонера», що досліджує нафтову промисловість, «Sustainability», що відтворює екосистему та «Галактична імперія» яка представляє інноваційну інтерактивну модель Сонячної системи. Давид працює над покращенням умов для розвитку STEM та інформатики в навчальному процесі і підтримує проєкти для ЗСУ та дітей-сиріт.

«Час — це найцінніший ресурс, який ми маємо. Його неможливо повернути, тому важливо використовувати його розумно», — зазначає Давид.

⭐️Олексій Кириченко — культурний діяч та власник інді-лейблу «ГРАЙ». Він переосмислює українську культурну спадщину через музику, пише авторські композиції та створює ремейки на український фанк 1970–80-х років. Наш переможець вважає, що лише якісна українська альтернатива та освітня діяльність можуть протистояти впливу російської культури. Наразі він працює над музичними проєктами на основі віршів поетів Доби Розстріляного Відродження.

«Успіх для мене — це коли улюблена справа є твоєю роботою», — підкреслює Олексій.

Більше про переможців Talents For Ukraine

KSE Foundation щодня працює для підтримки людей і розвитку інноваційної України через освіту завдяки благодійникам і партнерам.
Пожертвувати