Цього тижня знайомимо вас з особистостями, які вражають своїми досягненнями: автором науково-популярного YouTube-каналу, винахідником наземного дрона та кінорежисером.

⭐️Іван Сауткін — український кінорежисер, кінооператор, художник. Він власник мистецької резиденції ZHOVID THE RESIDENCE та співзасновник творчого об’єднання Вавилон’13. Як член Української режисерської гільдії, наш переможець зробив вагомий внесок у розвиток українського кінематографа та мистецтва. Зараз Іван працює над новими проєктами, зокрема документальним фільмом про Тараса Шевченка та сценарієм художнього фільму про стосунки між батьком та сином під час війни.

«Кращої інвестиції, ніж у щастя, бути не може», — підкреслює Іван.

⭐️Артем Албул — автор і ведучий YouTube-каналу «Клятий раціоналіст». Уже більше семи років він створює науково-популярні відео. Наш переможець активно популяризує українських науковців, розвінчує псевдонауку і сприяє розвитку критичного мислення серед своїх глядачів.

«Критичне мислення вимагає чимало енергії, але в цьому випадку її не варто економити», — впевнений Артем.

⭐️Борис Дрожак — підприємець, винахідник та інженер-програміст. Зараз він зосереджений на реалізації проєкту з гуманітарного розмінування. Наш переможець є одним із трьох винахідників наземного дрона «Змій». Технічну діяльність Борис поєднує з ресторанним бізнесом, він є власником смарт ф’южн ресторану Wa Lviv, філософією якого є інноваційний підхід до кулінарії адже вони не використовують підсилювачів смаків чи шкідливих способів приготування, але водночас створюють незвичайні комбінації у стравах.

«У моїй професії є багато чудових речей, але найкраще — це можливість створювати те, чого ще не було у світі», — ділиться Борис.

Більше про переможців Talents For Ukraine

KSE Foundation щодня працює для підтримки людей і розвитку інноваційної України через освіту завдяки благодійникам і партнерам.
Пожертвувати