Київська школа економіки продовжує роботу над відновленням зруйнованої інфраструктури звільнених міст та селищ України. Саме тому команда KSE Foundation об’єднала зусилля з Міністерством охорони здоров’я України для відбудови та повного відновлення роботи амбулаторії селища Макарів, що на Київщині.

За час російської окупації та активних бойових дій Макарів зазнав суттєвих руйнувань. Чимало місцевих жителів було закатовано російськими військовими, а ті, хто вижив, гостро потребують медичної допомоги. Зруйнована амбулаторія приймала понад 16 тисяч пацієнтів. Саме тому оперативне відновлення медичної інфраструктури є критично необхідним для нормального життя місцевих мешканців. Для цього ми маємо зібрати 20 млн гривен. 

Значна частина уваги команди KSE у воєнний час присвячена відновленню зруйнованої інфраструктури та підтримці звільнених територій. Ми вдячні Міністерству охорони здоров’я України за всебічне сприяння та допомогу для поновлення надання якісної медичної допомоги для українців, які постраждали від війни. 

Переконані, що спільний Меморандум KSE, МОЗ, Київської обласної військової адміністрації та Комунальним некомерційним підприємством «Макарівський центр первинної медико-санітарної допомоги» стане дієвим інструментом для відновлення роботи амбулаторії в Макарові.

«Жителі Макарова героїчно встояли проти російської навали, чим врятували тисячі життів у інших містах України. Тепер вони самі потребують нашої допомоги. Відбудова місцевої амбулаторії — це наша вдячність та наша допомога у відновленні селища, яке має розвиватися і жити після окупації. Ми вдячні всім партнерам за підтримку цього проєкту, особливо МОЗ України, та будемо й надалі допомагати українцям на звільнених територіях», — зазначила Світлана Денисенко.

KSE Foundation щодня працює для підтримки людей і розвитку інноваційної України через освіту завдяки благодійникам і партнерам.
Пожертвувати